Elk jaar in september, houdt de schutterij een oud ijzer actie.

Wij komen het oud ijzer en andere metalen als aluminium, koper, lood, zink en RVS dan graag bij u ophalen.
We vragen u wel om ijzer met zo weinig  mogelijk ander materiaal als hout, kunststof  en  rubber eraan. Autovelgen met de band er nog aan kunnen we bijv. niet meenemen omdat de kosten van het afvoeren van de band hoger zijn dan de opbrengst van  het ijzer. Koelkasten, diepvriezers en olievaten mogen we i.v.m. milieu voorschriften niet meenemen. Deze  spullen kunt u echter bij de gemeente inleveren.

Wat voor u van weinig waarde is, is voor ons een belangrijke bijdrage voor de verenigingskas.

Wij kondigen deze actie aan d.m.v. een officieel schrijven, voorzien van ons logo. Dit om verwarring te voorkomen met andere ophaal acties van oud ijzer.

Aangezien de plaats van onze container is veranderd en het niet zo makkelijk is om “zo maar” oud ijzer achter te laten. Als u buiten dit maandelijkse inzamelmoment oud ijzer voor ons heeft dan vragen wij u vriendelijk doch dringend oud ijzer niet voor het hekwerk of de gesloten poort achter te laten. U helpt hier de buurt mee en uiteraard onze leden.

Als u veel oud ijzer heeft en u kan niet wachten tot het maandelijkse inzamelmoment kunt u altijd een bericht achterlaten via onze e-mail of ons bellen op 06 – 53 12 02 60, dan zorgen we voor een passende oplossing.

Oud ijzer flyer

“Zo zorgen we er samen voor dat het speelveldje netjes blijft en voorkomen we
overlast en rommel!”