Zaterdag 20 juli a.s. vindt er weer het 44ste dorpsschuttersfeest in Ell plaats. Er wordt weer geschoten op de kogelvangers bij ons schietlokaal aan de Kampstraat. (nabij Lemmenhof)

Wie mag meedoen:

Er kan worden geschoten met een 3-tal of een 6-tal. Uiteraard is het ook weer mogelijk om te schieten voor een persoonlijke titel.
Inwoners van Ell schieten persoonlijk voor de Pierre Huyskens trofee en schutters van buiten Ell schieten persoonlijk voor de gasten trofee.

Wie wordt dorpskoning of dorpskoniging?

De hoogst geëindigde heer uit Ell krijgt de titel dorpskoning en de hoogst geëindigde dame de titel dorpskoningin.

Verkoop schietkaarten en regels:

Schietkaarten voor de 3-tallen, 6-tallen en de persoonlijke wedstrijd kunnen gekocht worden vanaf 14.30 uur. De schietwedstrijden beginnen omstreeks 15.00 uur.
Er wordt geschoten op bolletjes van 1,5 bij 1,5 cm. Elke schutter schiet drie schoten, is het eerste schot mis dan geldt dit als een proefschot.

Voor de persoonlijke wedstrijd schiet men drie schoten zonder proefschot. Heeft men bij de 3-tallen of 6-tallen een volle kaart dan kan men door respectievelijk 1 en 2 schutter(s) te vervangen weer mee doen met een nieuwe kaart.

Bij de zestallen mogen maximaal twee schutters van een schutterij mee schieten, bij de drietallen 1 schutter. De kaveling vindt plaats op bolletjes van 1 bij 1 cm. Wanneer de kaveling op zaterdag niet wordt uitgeschoten wordt er op zondag verder gekaveld.

U bent van harte welkom!

Iedereen die eens met een schuttersbuks op de bolletjes wil schieten nodigen we deze middag van harte uit. Voor een natje en een droogje wordt uiteraard gezorgd.
Tevens zijn er voor de diverse onderdelen natuurlijk een aantal prijzen beschikbaar en houden we weer een loterij.

Ook aan de jeugdige schutters is gedacht, deze kunnen schieten met de windbuks.