Oud ijzer actie

Elk jaar in de maand september houdt de schutterij weer de jaarlijkse oud ijzer actie.

Wij komen het oud ijzer en andere metalen als aluminium, koper , lood, zink en r.v.s weer graag bij u ophalen. Ook accu’s nemen we ook mee. Wat voor u van weinig waarde is, is voor ons  een belangrijke bijdrage voor de verenigingskas. We vragen u wel om ijzer met zo weinig  mogelijk ander materiaal als hout, kunststof  en  rubber eraan.
Autovelgen met de band er nog aan kunnen we bijv. niet meenemen omdat de kosten van het afvoeren van de band hoger zijn dan de opbrengst van  het ijzer.

Koelkasten, diepvriezers en olievaten mogen we i.v.m. milieu voorschriften niet meenemen. Deze  spullen kunt u echter bij de gemeente inleveren.

Tevens willen wij er op wijzen dat onze schutterij 1x per jaar (in de maand september) oud ijzer ophaalt. en dit altijd volgens een officieel schrijven,  voorzien van ons logo,  aankondigt. Dit om verwarring te voorkomen.
Wanneer u door het jaar oud ijzer heeft dan kunt u dat elke 1e zaterdag  van de maand tussen 11:00 uur en 12:00 uur naar de container bij het schietlokaal brengen.

Voor vragen omtrent de oud ijzeractie kunt U altijd een email sturen naar info@stsebastianusell.nl